fredag 15 oktober 2010

Storken har anlänt!


Tänk! Nu har det äntligen hänt. I fredags morse kl 01.18 föddes vår underbara prins! Grabben som ännu inte fått sitt namn anlände efter ett 25 timmars pass och var 51 cm lång med en matchvikt på 3850 gr. Det är helt enkelt fantastiskt! Och tänk att just vi fick den finaste av alla :-) När jag tittar på vårt underverk kan jag inte låta bli och tänke på att grabben varit med på hoppträning i fjärde månaden, dressyrtävling i sjätte och galopp på härliga gräsvägar i sjunde. Ska bli spännande att se om det blir en ryttare eller som pappan hoppas en fotbollsspelare, ridbyxor har han ju redan i alla fall - i stlk 60 :-)
Har fantastisk hjälp med hästarna av min bästa Cissi som får dra ett tyngre lass och alltid ställer upp, av Klivijas medryttare Madde som är en riktig klippa, av mina föräldrar och min syster som mockar och fixar och av tränar Anki som finns som ständigt stöd och support. Tusen tack för er hjälp!
Längtar såklart efter att börja rida men ska skynda långsamt så att kroppen kommer i fas först. Hästarna går det i alla fall ingen nöd på och det är skönt!

6 kommentarer:

  1. Stort grattis!!! Med den ridkunskapen han har fått i magen blir det säkert en hästkille som charmar alla tjejer i stallet:))

    SvaraRadera
  2. Ett stort grattis!!!!Självklart blir det nog en ny Rolf-Göran eller Jan Brink med dom ridkunskaperna han redan fått;))Underbart med sån hjälp som man får när man själv inte kan göra så mkt!

    SvaraRadera
  3. Stort grattis, nu börjat ett nytt liv med en bebis. Spännande :)) Kram

    SvaraRadera
  4. Tusen tack för gratulationer! Det känns fantastiskt! Kram Anna

    SvaraRadera