tisdag 30 november 2010

Tömkörning av Boss!

Träningen av Boss går vidare. Igår hängde jag på Boss tre varv på stallplanen (barbacka) med hjälp av Cissi som ledde mig. Idag kom Anki och hjälpte till med träningen, vi började me datt jag longerade med tömkörningsgjord på (premiär) och sedan tömkörde Anki honom. Det gick verkligen hur bra som helst under premiären!

6 kommentarer:

  1. kul att komma igång :) är det meningen att du ska rida honom sen eller ska han säljas? :) emma

    SvaraRadera
  2. hehe.. steg 1 mot inkörd häst. =)

    SvaraRadera
  3. Emma: Är du spekulant :-)? Det beror lite på faktiskt, jag skulle gärna behålla honom men låna ut honom till satsande ryttare. Tycker att han har kapacitet och framförallt är fantastiskt trevlig! Om inte det är möjligt blir det nog försäljning trots allt, men det är motvilligt. Jag gillar verkligen Boss! Men tycker han förtjänar 100% fokus!
    VK: Hi hi hi - det har du rätt i! Attans att du bor så långt bort. Annars hade jag anlitat dig på stört!

    SvaraRadera
  4. Wow!!!! :-)) Häftigt! Kram sis

    SvaraRadera
  5. Ska hålla utkik om jag vet ngn bra ryttare!Hur hög är han?Verkar ju vara en kanonponny så jag förstår att du vill att han ska visa vad han går för till 100%!

    SvaraRadera
  6. MMCH: Trodde jag svarat på detta inlägg men missat det såg jag nu! Har inte mätt honom på ett tag men skulle gissa 144 kanske. Super att du vill hålla utkik! Ja dels vill jag att han ska visa vad han går för och dels är jag så förtjust i honom att det bär mig emot att sälja honom...

    SvaraRadera