söndag 12 december 2010

Klivija uppdate!

Foto: Sofia Björk http://fotografy.blogg.se/
Träningen med Klivija går vidare. Jag har varit och hälsat på flera gånger och tittat på träningen. (Presentation om stallet där hon är kommer!) Marianne som utbildar henne har fokuserat på tömkörning till att börja med, ett bra sätt att lära känna en ny häst och se vad som behöver jobbas med. Idag var det dock dax för ridning och lyxigt nog fotograferade Mariannes dotter Sofia det stiliga ekipaget! Marianne rapporterade om fokuserad häst (trots diverse jordbruksmaskiner som passerade) som jobbade på riktigt bra! Låter bilderna tala för sig själv!

4 kommentarer:

  1. Ser fin ut,men tycker att det ser väääääldigt kallt ut med bara ridbyxor och en tröja dock;))Va snällt av Cissi att låna ut Ikaroz så att du kan börja komma igång igen!

    SvaraRadera
  2. Wow, vilken snygging. Vad är tanken med henne? Tävlingshäst inriktning hopp eller något annat? Jag känner inte igen stammen (men så är jag ganska dålig på stam). Hon ser hemskt trevlig ut iaf. :)

    SvaraRadera
  3. Ja visst är hon fin! Håller med om att det ser kallt ut, men vet att Marianne tömkört innan och då är det ingen latvariant på volten utan inkluderar även jogg längs hela banan i djupsnö - det ni! Snacka om bra för kondisen :-)

    VK: Tanken är att ha en häst att ha roligt med, rida ut och träna både hoppning och dressyr med. Jag har från början varit mest intresserad av hoppning men sakta men säkert blivit mer och mer intresserad av dressyr. Hoppas tävla litegrand i båda grenarna framöver. Klivija är framförallt hoppstammad, pappan är ej känd i Sverige, men i ledet bakom är det kända holsteinerhingstar (hopp) och på mammans sida är det trakhener. Klivija har dock tre bra gångarter så hon är väl lämpad som "allround"häst.

    SvaraRadera