fredag 5 mars 2010

Boss har kommit hem!

Äntligen efter nästan en månads väntan kom han hem idag, Sörbys Boss. På grund av upprepade snöoväder har hämtningen hela tiden fått skjutas på framtiden. Boss är en renrasig New Forest född 2007 och kommer direkt från uppfödaren Sammels Gård, tack Pernilla och Lasse! Boss kommer ur en välmeriterad stam och är efter Sun Roy (fälttävlan) u.Sörbys Wilma ue.Eloge (dressyr). Boss är än så länge oinriden och behöver börja jobba så smått, men först ska han bara få landa på sitt nya ställe. Boss, som är lite charmigt blyg till sättet, gick fint på transporten och stod som ett ljus hela vägen. Väl framme fick han först inspektera sin nya box som verkade få godkänt, inte kostigt när den var full med en massa strö och hö. Släppte sedan ihop Boss med Ikaroz efter att de hälsat ett tag inne i stallet och det var inga problem alls. Några bilder från idag, visst är han en snygging!

4 kommentarer:

  1. Han är sååå fin, vad kul det ska bli nu när vi har två stycken att matcha inför tre-års! Så fort barmarken kommer ska bommarna fram :-)

    SvaraRadera
  2. Vad söt han är, kul för dig att du kommit igång igen =) kram Sophie (hannas syster =)

    SvaraRadera
  3. Mmm, söt som socker :-) //Sis

    SvaraRadera
  4. Cissi: Ja, visst är han gullig! Bommar ja, det kan du ge dig på! Både till Boss o Klivija!
    Sophie: Så kul att du hittat hit! Ja det är underbart att kommit igång, jag vågar knappt tro det, lätt att bli nojig efter allt. Men skam den som ger sig!
    Sis: Jag håller med :-)
    Kram Anna

    SvaraRadera